Heidi Klum hehkuu onnellisena – näyttäytyi ensikertaa uuden poikaystävänsä kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksalainen huippumalli Heidi Klum on viime aikoina viihtynyt nuorempien miesten seurassa. Viimeksi nainen seurusteli kuuluisan ohjaajan Julian Schnabelin pojan Viton kanssa. Vito oli naista 13 vuotta nuorempi. Nyt Klum on löytänyt rinnalleen uuden mieskomistuksen.

America’s Got Talent -tuomarina nykyään toimiva Heidi Klum on alkanut nyt seurustelemaan Tokio Hotel -yhtyeestä tunnetuksi tulleen kitaristin Tom Kaulitzin kanssa. Nyt pariskunta nähtiin Cannesissa amfAR Gala -juhlassa, joka järjestettiin Hotel du Cap-Eden-Roc -hotellissa.

44-vuotiaan Heidi Klumin ja 28-vuotiaan muusikon lempi on leiskahtanut jo hetki sitten, mutta vasta nyt pariskunta on näyttäytynyt avoimemmin yhdessä. Cannesissa he kävelivät ensimmäistä kertaa yhdessä tapahtuman valokuvaseinälle kuvattavaksi pariskuntana.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News