Hitaasti parempiin orgasmeihin – riittääkö 10 minuutin esileikki?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Seksivälinevalmistaja Lovehoneyn suorittaman kyselyn mukaan pariskuntien suorittama esileikki kestää keskimäärin kymmenen minuuttia. Sitä seuraa noin yhdeksän minuuttia kestävä yhdyntä, eli toisin sanoen koko rakasteluhetki kestää kokonaisuudessaan yleensä alle puoli tuntia.

Seksi on erinomainen tapa lähentää ja parantaa parisuhdetta. Jokaisen kalenterista luulisi löytyvän silloin tällöin sopiva puolituntinen, jotta parisuhde ja rakkauselämä toimisi parhaalla mahdollisella tavalla. Samalla voi parantaa nautinnollisella tavalla omaa terveyttä ja hyvinvointia.

Esileikki kannattaa aloittaa hitaasti suutelemalla, nuolemalla, näykkimällä ja imeskelemällä. Kumppania voi kosketella erogeenisille alueille kielellä tai kädellä hyväillen. Maltti on valttia, joka myöhemmin johtaa suunnattomaan hurmioon ja korkealentoiseen kliimaksiin. Pikkutuhmat puheet nostattavat tunnelmaa entisestään. Esileikin pidentämisellä voi saavuttaa seksiin uusia ulottuvuuksia tai ainakin voimakkaampia orgasmeja, Femail First muistuttaa.