Sika suri kuollutta ystäväänsä – koskettava video verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty videoiden avulla monia todisteita siitä, että monet eri eläinlajien edustajat osaavat ikävöidä ja surra menettämiään läheisiä. Etenkin lemmikin omistajan kuoleman on nähty olevan monille lemmikeille erityisen paha paikka.

Nyt herkällä YouTube-videolla nähdään surullinen tilanne, jossa sika ikävöi kuollutta kaveriaan. Lemmikkien omistaja on kuvannut kamerallaan kun surullinen sika käy jättämässä jäähyväisensä menehtyneelle ystävälle.

Videolla nähtävät siat ovat olleet ystäviä 13 vuoden ajan, minkä vuoksi läheisen menettäminen onkin varmasti ollut kova paikka eläimelle. Menehtynyt sika on kääritty vilttiin ja sen vierelle on aseteltu kukkia. Sureva sika on laskenut kuononsa kuolleen sian päällä ja pitää silmiään kiinni hyvästellessään toverinsa.