Mies mittaili penistään pisuaarilla – kommentoi tulosta vieruskaverille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tilannetaju ja terve järki. Nämä kaksi asiaa helpottavat ihmisiä ja heidän elämäänsä sekä muiden kanssa toimeentulemista. 44-vuotias Thomas Morgan osoitti äärimmäisen huonoa arviointikykyä mittaillessaan penistään julkisissa saniteettitiloissa.

Morgan oli seisonut Iowan yliopiston vessassa pisuaarin ääressä. Yhtäkkiä hän käätyi vieressä tarpeillaan ollutta miestä kohti siitin kangistuneena. Morgan oli asettanut viivottimen penistä vasten.

Pisuaarilla samaan aikaan ollut mies hämmentyi tilanteesta. Morgan oli mitannut hänen edessään peniksensä pituutta ja kommentoinut tulosta. Uhri otti yhteyttä poliisiin, koska tilanne oli todella kiusallinen. Morgan joutui syytteisiin häiritsevän käytöksensä vuoksi ja joutuu osallistumaan seksuaalirikollisille tarkoitettuun kuntoutusohjelmaan, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi