Jenna Dewan seksikkäässä nahkamekossa – esitteli uuden hiustyylinsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdeksän vuotta avioliitossa ollut näyttelijäpariskunta Jenna Dewan Tatum ja Channing Tatum ilmoittivat Instagram-julkaisun avulla faneilleen huhtikuussa, että he ovat päättäneet erota. Eroilmoituksen jälkeen Jenna Dewan piti jonkin aikaa taukoa sosiaalisesta mediasta, mutta on jälleen julkaissut kuvia normaaliin tahtiin.

Nyt 37-vuotias Jenna Dewan nähtiin Las Vegasissa kun hän osallistui musiikkialan 2018 Billboard Music Awards -palkintogaalaan. Nainen oli todella pysäyttävä näky tapahtuman punaisella matolla seksikkäässä pikkumekossaan.

Jenna Dewan oli pukenut ylleen lyhyen ja olkaimettoman mekon, joka oli materiaaliltaan nahkaa. Mekossa oli paljon upeita niittiyksityiskohtia ja hapsuja. Näyttävän asun lisäksi monien huomio kiinnittyi myös kaunottaren uuteen hiustyyliin, joka oli huomattavasti aiempaa hiusmallia lyhyempi polkka.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News