Naisella korkkiruuvikynnet – aukeaisiko näillä viinipullo?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneuden saralla trendit tulevat ja menevät tiuhaan tahtiin. Ihmiset haluavat jatkuvasti kokeilla uusia asioita ja tyylejä sekä hiuksiinsa että kasvoihinsa. Myös kynsitaiteessa on nähty monia erilaisia tapoja ja tekniikoita koristella geelikynnet.

Nyt eräs kynsitaiteilija on luonut erikoiset korkkiruuvikynnet. Kiara Sky Nails -kynsistudio esittelee omalla YouTube-kanavallaan erilaisia manikyyrejä, joissa kynsien koristelemiseen on käytetty heidän omia tuotteitaan. Tällä kerralla huomion keskipisteenä on tekniikka, jolla kynnet saadaan asettumaan korkkiruuvin muotoon.

Kynsitaiteilijan mukaan kynsi näyttää hauskalta vuoristoradalta ja satumaiselta yksisarvisen sarvelta. Moni voi kuitenkin nähdä kynnen päässä myös viinipullon avaajan, jota ei kuitenkaan kannata yrittää siihen tarkoitukseen käyttää.