Aviciiltä levyllinen uutta musiikkia – valmistui ennen kuolemaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin ruotsalainen supertähti Tim ”Avicii” Bergling menehtyi taannoin traagisesti pari vuotta sen jälkeen, kun hän oli jättänyt keikkailun terveysongelmiensa vuoksi. Supertähti oli levy-yhtiönsä mukaan juuri aiemmin saanut valmiiksi uuden EP-levynsä.

Nyt Geffen Recordsin johtaja Neil Jacobson on paljastanut Variety-lehdessä, että Aviciin uusi EP-levy oli ehditty tehdä valmiiksi ennen supertähden kuolemaa. Jacobsonin mukaan Avicii työsti albumia niin innokkaasti, että hän teki jopa 16 tunnin työpäiviä levynsä eteen. Lopulta he joutuivat rajoittamaan studioaikoja.

Levy-yhtiön johtajan mukaan he eivät ole vielä päättäneet julkaistaanko Aviciin viimeinen valmistunut EP-levy vai ei. Hän kertoi Varietylle, että tulee neuvottelemaan levyn postuumista julkaisusta artistin perheen kanssa. Jacobsonin mukaan levyllä on mukana myös vierailijoita, joita hän ei kuitenkaan vielä paljastanut. Sosiaalisen median perusteella fanien toive on saada kuulla Aviciilta vielä kerran uutta musiikkia.