Hevonen juoksi hädissään moottoritiellä – ratsastaja oli pudonnut kyydistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan liikenteessä nähdään melko yllättäviä tilanteita kun esimerkiksi karhut matkustavat moottoripyörään kiinnitetyssä sivuvaunussa tai skootterilla kuljetetaan suurta puukuormaa. Tällä kerralla liikenteen seassa nähtiin hevonen, joka juoksi hädissään liikenteen seassa.

YouTube-videolla nähdään miten eräs autolla ajanut pariskunta huomasi, että keskellä tietä juoksi hevonen. Hevonen oli ajautunut moottoritielle ja laukkasi hätääntyneenä autojen seassa. Onneksi neuvokkaat ihmiset alkoivat heti auttamaan hevosta.

Kun mies ajoi lähemmäksi hevosta, hän huomasi, että hevosella oli satula yllään. Ilmeisesti ratsastaja on jossain kohtaa pudonnut hevosen kyydistä, minkä jälkeen hevonen on löytänyt tiensä keskelle vilkasta moottoritietä. Lopulta toisen auton matkustaja onnistui ohjaamaan hevosen tiensivuun.