Suomalaiskaunotar Jessica paparazzikuvissa – bikineissä Miamin rannalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen mallikaunotar Jessica Edström valittiin vuonna 2013 äänivyöryllä GTI-tytöksi. Lisäksi hän on sijoittunut toiseksi Seiskan tähtityttö -kilpailussa. Ensikerran vaaleaverikkö päätyi paparazzikuviin Miamiassa jo vuosia sitten ollessaan rannalla julkkisystävänsä Claudia Romanin kanssa.

Eilen Jessica ja Claudia poseerasivat paparazzeille bikineissä Miami Beachin rannalla, jossa ei ainakaan kuvaushetkellä päässyt nauttimaan auringosta. Pilvinen keli ei kuitenkaan ystävyksiä hidastanut, vaan he poseerasivat kuvaajalle tottuneesti.

Jessica Edström on työskennellyt baarimikkona ja hän kirjoittaa omaa suomenruotsalaisen blondin blogiaan verkossa. Näyttävä kaunotar on työskennellyt lisäksi sirkusammattilaisena Australiassa. Kaunotar suurensi muutama vuosi sitten kuppikokoaan A-kupista DD-kuppiin.

Splash
Splash
Splash