Kuninkaallisten häiden kiitoslahjapussit eBayssa myynnissä – hinta lähes 15 000 euroa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britanniassa järjestettiin lauantaina vuoden odotetuin ja suurin hääjuhla, jossa Prinssi Harry ja Meghan Markle saivat toisensa Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa järjestetyssä seremoniassa. He ovat nyt Sussexin herttua ja herttuatar.

Prinssi Harry ja Meghan Markle olivat kutsuneet People-sivuston mukaan 600 vierasta kappeliin todistamaan kaunista seremoniaa. He olivat kutsuneet kappelin ulkopuolelle myös 1.200 vierasta, että mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan kuninkaallisten häiden tunnelmasta.

Ulkopuolella oleville ihmisille jaettiin kiitoslahjapussukat, joihin oli kirjailtu hääparin etunimien ensimmäiset kirjaimet. Pussien sisällä oli muun muassa suuri suklaakolikko, vesipullo, murokeksi, jääkaappimagneetti, postikortti ja hääohjelma.

Ilmeisesti ulkopuolella seisoneet juhlavieraat olivat nähneet lahjapusseissa mahdollisuuden tienata rahaa, koska pussukoita on nyt nähty verkkohuutokaupoissa myynnissä. Eräs myyjä pyytää omasta lahjapussukastaan tällä hetkellä 14.832 euron hintaa eBay-sivustolla.