Lavastiko Hitler kuolemansa? Tuore tutkimus vahvisti viimein totuuden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisten salaliittoteorioiden mukaan Adolf Hitler ei olisikaan kuollut berliiniläisessä bunkkerissa vuonna 1945. Tuore tutkimus kuitenkin vahvistaa väitteet kuoleman lavastamisesta pelkiksi huhuiksi.

Ranskalaiset tutkijat saivat harvinaisen mahdollisuuden tutkia Hitlerin jäänteistä peräisin olevia hampaiden osia. AFP-uutistoimiston mukaan hampaiden vertaaminen diktaattorin hammastietoihin vahvisti niiden kuuluneen hänelle.

Ruudin puuttuminen hampaista myös paljasti, ettei Hitler ampunut itseään suuhun. Todennäköisemmin hän ampui itseään joko kaulalle tai otsaan syötyään ensin syanidikapselin.

Urbaanilegendojen mukaan Adolf Hitler olisi lavastanut kuolemansa ja paennut pois Saksasta ennen liittoutuneiden saapumista hänen bunkkeriinsa. Diktaattorin huhuttiin paenneen Argentiinaan, Etelänavalla sijaitsevaan salaiseen tutkikohtaan tai jopa Kuun pimeälle puolelle.