Sami Kuronen vahvisti: Temptation Island Suomi saa jatkoa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat alkuvuoden aikana saaneet seurata välillä hulvatontakin menoa Temptation Island -ohjelmaformaatin suomalaisessa versiossa. Nyt ohjelman isäntä Sami Kuronen on paljastanut, että sarjan neljäs tuotantokausi ei jäänyt viimeiseksi. Temptation Island Suomi saa nimittäin jatkoa.

– Sain korvanappiini juuri tiedon, että TIS 5 TULEE!!! Nyt kaikki rohkeat ja ennakkoluulottomat pariskunnat sekä sinkut, sana kiertämään, Sami Kuronen kertoi Instagramissa.

– Matka, joka parhaimmillaan vahvistaa suhteen tasolle, missä isotkaan myrskyt eivät venettä enää paljon keinuta. Matka, josta saat takuuvarmasti loppuelämän kestäviä ystävyyssuhteita. Ja eihän sitä tiedä vaikka se rakkauskin roihahtaisi tavalla tai toisella, Kuronen lisäsi.