Äiti lauloi pikkutytölleen – hellyttävä reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikkuvauvojen ja äitien suhde on usein niin syvä, että esimerkiksi isien on sitä vaikea ymmärtää. Tästä ainutlaatuisesta suhteesta on verkossa useita suloisia esimerkkejä, joissa lapset liikuttuvat kyyneliin kuunnellessaan esimerkiksi oman äidin laulamista.

Nyt perheenäidin kuvaamalla videolla nähdään ihastuttava tilanne, jossa äiti on päättänyt alkaa laulamaan lapselleen. Lapsi istuskelee hänen äitinsä sylissä kun äiti laulaa. Ilmeistä päätellen pikkutyttö on melko vaikuttunut hänen äitinsä laulutaidoista.

Tällä videolla lapsi ei liikutu kyyneliin, mutta hänen eleensä ja ilmeensä ovat kuitenkin todella ihastuttavat. Tyttö kuuntelee tarkkaavaisesti upeaa laulua ja ihmettelee suu auki hänen äitinsä tuottamaa ääntä.