Nolo moka! Uutishelikopteri lähti seuraamaan väärää autoa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisilla uutiskanavilla nähdään usein hurjia takaa-ajoja, joita seurataan uutishelikopterien näkövinkkelistä. Taannoin erään uutiskanavan toimittajat alkoivat kuitenkin seuraamaan väärää autoa.

Poliisien takaa-ajama auto katosi sillan alle, jolloin helikopteri lähtikin seuraamaan väärää samanväristä ajoneuvoa. Uutistenlukija vaikutti olevan yllättynyt siitä kuinka rauhallisesti huoltoaseman pihaan ajanut autolija käyttäytyi.

Video lähti leviämään erityisesti Reddit-sivustolla. Osa videota kommentoineista jopa pohti, voisiko kyseessä olla tarkoituksellinen hämäysyritys takaa-ajetun autoilijan taholta. Samankaltainen tilanne nähtiin nimittäin viime kesänä julkaistussa Baby Driver -elokuvassa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.