Perheellä yli 80 lemmikkiä! Uusi televisiosarja kertoo vilkkaasta arjesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen Pohjois-Carolinassa asuvan Bobbie Jo ja Jerry Abramsin perhe näyttää päällisin puolin tavalliselta viiden lapsen perheeltä. Perheen kanssa asustelee kuitenkin yli 80 karvaista eläintä. Heistä on tehty oma televisiosarja.

TLC-televisiokanava on kuvannut uutta Our Wild Life -nimistä televisiosarjaa, jossa kerrotaan kymmenien villieläinten kanssa elävästä perheestä. Monenkirjavat eläinlajit saavat kulkea vapaana talossa ja pihalla. Toisin sanoen talosta ei puutu menoa ja meininkiä.

Perheen koti ja tilukset toimivat nykyään eläintarhana, jossa voi vierailla erillistä sisäänpääsymaksua vastaan. Perheellä on seepra, alpakoita, apinoita, kilpikonna ja kameli, Rocky Mount Telegram -lehti uutisoi.