Selena Gomez jätti alkoholin – järjesti tipattomat synttäribileet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Selena Gomezin vuoteen on mahtunut monenlaista käännettä. Nyt laulajan kerrotaan lopettaneen toistaiseksi alkoholin käytön. Page Six uutisoi Gomezin viettävän parhaillaan raitista elämää.

Hän oli järjestänyt viime viikolla ystävälleen täysin tipattomat syntymäpäiväjuhlat. Selena Gomezin kerrotaan keskittyvän terveytensä kohentamiseen. Tähti oli taannoin munuaisensiirrossa lupus erythematossus -sairauden vuoksi, minkä lisäksi hän vietti helmikuussa kaksi viikkoa vieroitushoidossa.

Viime vuonna Justin Bieberin kanssa yhteen palannut, ja sittemmin jälleen eronnut laulaja teki taannoin myös paluun esiintymislavoille. Hänet nähtiin yllätysesiintyjänä Taylor Swiftin keikalla Kalifornian Pasadenan Rose Bowl -areenalla.