Teini söi 15 vuoden ajan lähes pelkästään nakkipiiloja – parantui hypnoterapian avulla

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Brittiläisen Elliott Jonesin nirsous ruokaa kohtaan oli omaa luokkaansa. Hän pystyi syömään 15 vuoden ajan lähes pelkästään nakkipiiloja.

17-vuotias Elliott Jones kertoo voineensa pahoin pelkästään ajatuksestakin syödä kasviksia tai hedelmiä. Kaksivuotiaasta saakka hän pystyi syömään pelkästään nakkipiiloja, makkaraa, perunalastuja ja lohitahnaleipiä. Elliott päätti lopulta hakea äitinsä kanssa apua hänen sosiaalista elämäänsäkin haitanneeseen vaivaan.

Teini vieraili hypnoterapeutin kaksituntisessa istunnossa, jonka tavoitteena oli hänen ruokailutottumustensa muuttaminen. The Sun -lehden mukaan toimenpide oli menestyksekäs. Nykyään Elliottin ruokavalio on huomattavasti monipuolisempi.

Elliott kertoo pitävänsä edelleen nakkipiloista mutta kykenevänsä syömään paljon muutakin. Hänen uusia suosikkejaan ovat hampurilaiset ja jäätelöt. Teini on jopa antanut mahdollisuuden aikaisemmin inhoreaktion aiheuttneille tuoreille hedelmille, kasviksille ja paisti-illallisille.