Skandaali! Ruotsin miljonääriäiti Gunilla Persson pidätettiin – varasti aurinkolasit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsin miljonääriäidit -televisio-ohjelmasta julkisuuteen noussut Yhdysvaltojen Kaliforniassa asuva Gunilla Persson on pidätetty. Nainen oli varastanut floridalaisesta kaupasta satojen eurojen arvoiset aurinkolasit. Poliisit pidättivät miljonääriäidin Palm Beachin kadulla valvontakameran tuntomerkkien avulla.

Paikallismedia Palm Beach Post on kertonut Gunilla Perssonin panneen 465 euron arvoiset aurinkolasit päähänsä Chanelin liikkeessä, mutta jättäneen ne maksamatta. Persson oli maksanut maksanut kassalla ostamansa käsilaukun ja kävellyt aurinkolasit päässä liikkeestä ulos. Hän oli myöhemmin poistanut aurinkolaseissa olleen hintalapun.

Poliisit löysivät Gunilla Perssonin tuntomerkkien perusteella. Nainen pidätettiin, mutta hän vapautui myöhemmin maksettuaan 5.000 dollarin takuusumman. Miljonääriäitiä voi odottaa jopa viiden vuoden vankeusrangaistus. Perssonin asianajaja on sanonut, että kyseessä on ollut silkka erehdys ja naisen oli tarkoitus palauttaa aurinkolasit liikkeeseen myöhemmin.

Poliisi