Donald Trump perui Kim Jong Unin tapaamisen – netissä nauretaan Nobel-puheille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoi äskettäin, että kaikki ajattelevat hänen ansaitsevan Nobelin rauhanpalkinnon tekemästään sovittelutyöstä Pohjois-Korean kanssa. Hän on kuitenkin perunut kesäkuulle suunnitellut tapaamisen Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-unin kanssa. Netti sivalsi presidenttiä välittömästi.

Donald Trumpin tavoitteena oli saada Pohjois-Korea luopumaan ydinaseista, jonka vuoksi hän oli sopinut tapaavansa Kim Jong-unin historiallisessa neuvottelussa 12. kesäkuuta. Nyt Yhdysvaltain presidentti on perunut tapaamisen. Koska Donald Trump aiemmin uskoi saavansa Nobelin rauhanpalkinnon, ovat netinkäyttäjät pohtineet palkinnon kohtaloa tapaamisen peruunnuttua.

Twitteriin on julkaistu kommentteja, joissa Donald Trumpin kerrotaan seuraavaksi haaveilevan varmaankin kirjallisuuden Nobel-palkintoa. Yhdysvaltain hallitus ehti jo selvittämään rauhanpalkinnon saamismahdollisuuksia. Donald Trump perui tapaamisen Pohjois-Korean kanssa luottamuspulan vuoksi.