Irina Shaykin rohkea asuvalinta hämmästytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Irina Shayk ja hänen miesystävänsä Bradley Cooper muodostavat yhdessä todella näyttävän pariskunnan. Taannoin Irina kiinnitettiin kansainvälisesti tunnetun Intimissimi-alusvaatemerkin mainoskasvoksi. Äskettäin Irina ja Bradley Cooper edustivat yhdessä.

Irina Shayk nähtiin taannoin MET Gala -julkkisjuhlien punaisella matolla, jonne hän asteli kullanhohtoisessa upeassa iltapuvussa. Asuvalinta ei osunut ihan täydellisesti Irinan poven koon kanssa, sillä rinnat näyttivät pursuavan asun sisältä.

Irina nähtiin äskettäin poseeraamassa kurvikkaana myös Intimissimin uuden malliston mainoskuvissa. Kuvissa Irina Shayk poseerasi harmaata taustakangasta vasten ja makoilee kauniina ruskealla nahkasohvalla. Tänä vuonna Shaykillä tulee täyteen kymmenen vuotta alusvaatemerkin mainoskasvona.

Splash
Splash
Splash
Splash