Maailman kallein moottoripyörä – Harley Davidson koristeltiin jalokivillä ja kullalla

Autot Lux · Tim Isokivi

Sveitsiläinen Bucherer on esitellyt Harley-Davidson -moottoripyörää, joka tuo luksuksen tien päälle. Custom-pyörä on koristeltu jalokivillä ja kullalla. Harley-Davidson Blue Edition on nimensä mukaisesti miltei kokonaan sininen.

Se on koristeltu yhteensä 360 timantilla. Sen satula on valmistettu käsin, ja jokainen ruuvikin on päällystetty ruusukullalla. Moottoripyörän polttoainetankin alta löytyy kaksi panssarilasista valmistettua säiliötä. Ne pitävät sisällään Carl F. Bucherer -rannekellon ja 5,4 karaatin timantilla koristellun Solitaire Heaven -sormuksen.

Moottoripyörän työstäminen kesti kahdeksan hengen tiimiltä yhteensä 2 500 työtuntia. Hintaa luksusharrikalla on 1,8 miljoonaa sveitsin frangia, eli noin 1,5 miljoonaa euroa.