Vi**n vahvasta kahvista tehtiin makeisia – suklaapapanat piristävät päivää

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin kahvista, jota myydään suositulla lahjatavarasivustolla. Kahvin nimi hivelee kaikkien aamu-unisten mieltä. Fucking Strong Coffee on brasilialaisista ja hondurasilaisista arabiankahvipavuista jauhettua tummaa juomaa. Nyt siitä on tehty suklaakaramelleja.

Suklaapapujen sisällä on perinteisesti rusinoita, hedelmäkarkkia tai toffeeta. Nyt niitä on saatavilla myös kahvin makuisena – eikä minkä tahansa kahvin. Fucking Strong Coffee on Firebox-verkkokaupan tehtailema supertuote. Kahvi on jalostettu makeisen muotoon arkea piristämään.

Verkkokaupasta voi tilata suklaakahvipapuja alle 12 euron hintaan. Karkit on valmistettu vegetaristeille sopivista raaka-aineista, ja yhdessä purkissa on 200 grammaa. Tuote on erinomainen lahjaidea aamu-unisille ihmisille.

Firebox