Upea uutuus! Auton ilmanraikastimeen ystävän kuva

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Autoihin tarkoitetuista ilmanraikastimista moni muistaa suosituimman kuusen malliset WUNDER-BAUM -raikastimet, joita monissa autoissa roikkuikin toisinaan useampia kappaleita kerralla. Nyt pyöreän malliseen ilmanraikastimeen pystyy teettämään haluamansa kasvot.

Firebox-sivusto myi Fresh Face -nimisiä ilmanraikastimia, jotka toimivat samalla tavalla kuin tutut kuusen mallisetkin raikastimet. Peiliin kiinnitettävät raikastimet saa kuitenkin nyt itse kustomoida haluamansa henkilön kasvokuvalla.

Ilmanraikastimet myydään kolmen kappaleen seteissä, joten henkilön tulee valita ostosta tehdessään kolmen tärkeän henkilön kasvot, jotka haluaa omiin raikastimiinsa painatettavan. Ostaja saa myös päättää haluamansa tuoksun viidestä tuoksusta, joita ovat pekoni, kahvi, vastapesty pyykki, saaren tuulahdus ja uuden auton tuoksu.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.