Christina Aguilera muisteli uransa alkua: ”Olin kuin ohjattava Barbie”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mittavan uran musiikin parissa tehnyt Christina Aguilera vietti melko kauan hiljaiseloa julkisuudesta ja musiikkiteollisuudesta. Nyt nainen on kuitenkin lopettanut taukonsa musiikin teosta ja julkaissut toukokuun alussa uuden Accelerate-nimisen kappaleen.

Nyt 37-vuotias Christina Aguilera nähdään W magazine -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla, jossa nainen katselee vanhoja musiikkivideoitaan ja miettii uransa alkuaikoja. Aguilera kertoi, että uransa alussa hänestä tuntui kuin hän olisi ollut levy-yhtiön ohjattava Barbie-nukke, joka ei saa valita itse edes omia vaatteitaan.

Kun Christina Aguilera alkoi saamaan julkisuutta ja menestyksekkäitä hittejä, hän alkoi saamaan myös oman sanansa kuuluville. 21-vuotiaasta lähtien nainen on saanut ottaa riskejä ja vaikuttaa omaan musiikkiinsa.

Nykyään nainen on mielissään siitä, että yhä useampi artisti haluaa musiikin avulla saada oman äänensä kuuluville ja kertoa asioista, jotka ovat heille tärkeitä. Christina Aguileran uusi Liberation-niminen albumi julkaistaan 15. kesäkuuta.