Jennifer Lopez tyrmäävä näky – treeni on tuottanut tulosta!

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Asiantuntijoiden mukaan yhdessä treenaavien pariskuntien suhde on vahvempi, ja he pysyvät todennäköisemmin yhdessä kuin parit, jotka eivät harrasta liikuntaa. Jennifer Lopezin ja Alex Rodriguezin suhde näyttäisi myös kukoistavan parin treenatessa ahkerasti yhdessä.

48-vuotias Jennifer Lopez ja 42-vuotias baseball-tähti Alex Rodriguez treenaavat hyvin monta kertaa viikossa yhdessä, mikä saattaakin olla heidän onnellisen parisuhteensa salaisuus. Nyt kaksikko nähtiin jälleen kun he olivat matkalla kuntosalille.

Paparazzien nappaamista kuvista päätellen tähtien treenit ovat purreet latinopoppariin, koska hänen kätensä näyttävät hyvin lihaksikkailta ja treenatuilta. Jennifer Lopez kantoi mukanaan myös punaista käsilaukkua, johon oli kirjailtu naisen omat nimikirjaimet J.Lo.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News