Kylie Jenner esitteli upeaa vartaloaan – synnytyksestä on vain kolme kuukautta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner synnytti esikoisensa Stormin helmikuussa. 20-vuotias kaunotar esitteli paljasta vatsaansa sosiaalisessa mediassa jo kuukausi synnytyksen jälkeen. Nainen on kertonut ihmettelevänsä vartalonsa palautumista itsekin, koska hän ei ole syönyt viime aikoina terveellisesti.

Kylie Jenner palasi melko pian synnytyksen jälkeen jo omien töidensä pariin naisen omassa Kylie Cosmetics -yrityksessä. Nainen avasi uuden popup-liikkeen San Franciscossa 18. toukokuuta, jolloin nainen nähtiin myös itse avajaisissa paikalla.

Kylie julkaisi aiemmin hänen Instagram-kanavallaan kuvia hänen upeasta mekostaan. Nyt naisesta on julkaistu myös paparazzien ottamia kokovartalokuvia hänen valitsemassaan tiukassa asussa.

Nainen oli upea näky vaaleanruskeassa vartaloa myötäilevässä mekossa, joka korosti naisen tiimalasivartaloaan upeasti. Synnytyksestä on aikaa vasta kolme kuukautta, mutta nainen näyttää palautuneen siitä jo täydellisesti.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News