Maistaisitko tätä kana-annosta? Kastike maailman tulisimmasta chilistä

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä rakastaa tulista ruokaa niin paljon, että haluaa ruoan polttelevan suussa kunnolla. Tuliseen ruokaan tottuneet ihmiset siirtyvät yleensä asteittain yhä tulisempiin annoksiin heidän sietokykynsä noustessa polttavaa chiliä vastaan.

Los Angelesissa sijaitseva Dave’s Hot Chicken -niminen ravintola valmistaa kanaa, joka on kastettu maailman tulisimmasta chilistä tehtyyn kastikkeeseen. Uhkarohkeita tulisen ruoan ystäviä saapuu aina jonoksi asti maistelemaan annosta, joka onnistuu joka kerta yllättämään ruokailijat tulisuudellaan.

Ravintolan perustaja ja kokki David Kopushyan on kehitellyt annoksen siitä syystä, että ihmiset ovat niin kilpailunhaluisia ja yllytyshulluja syömisen suhteen. Los Angeles Insider -kanavan julkaisemalla videolla nähdään miten muutama rohkelikko uskaltautuu maistelemaan tulista annosta.

https://www.facebook.com/insiderlosangeles/videos/924941317665355/