Nyt saat siirtotatuoinnin ystäväsi kasvoista – tässäkö kesän hitti?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ystävien tai kumppanien kasvojen tatuoimiseen omalle iholleen liittyy omat riskinsä, olivatpa välit kuinka läheiset tahansa. Vähemmän riskialtis tapa muistaa tärkeää ihmistä on siirtokuvatatuoinnin hankkiminen.

Etsy-myyjä Lolimandrill luo asiakkailleen ainutlaatuisia siirtokuvatatuointeja heidän haluamastaan henkilöstä. Tilapäiset tatuoinnit luodaan Lilimandrillin taitavasti käsin piirrettyjen muotokuvien pohjalta.

10 siirtokuvan sarja maksaa Etsyssä 61.79 euroa. Tarjolla on myös esimerkiksi ystäväkuvista tehtäviä tilapäisiä tatuointeja. Ranskassa asuva Lolimandrill toimittaa tatointejaan myös Suomeen, joskin niiden postikulut nousevat 16.77 euroon.

 

Custom Portrait Tattoo @lilimandrill www.lilimandrill.fr @etsy #weddingfavors #favorsforguests #weddingguests #EtsyGifts…

Publiée par Lilimandrill sur mercredi 23 mai 2018

Custom Portrait Tattoo @lilimandrill www.lilimandrill.fr @etsy #weddingfavors #favorsforguests #weddingguests #EtsyGifts…

Publiée par Lilimandrill sur mardi 22 mai 2018

Custom Portrait Tattoo @lilimandrill www.lilimandrill.fr @etsy #weddingfavors #favorsforguests #weddingguests #EtsyGifts…

Publiée par Lilimandrill sur mardi 15 mai 2018