Piritta Hagmanin perhe kasvoi – karvainen kaveri liittyi joukkoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nelonen-kanavalla Toisenlaiset äidit -ohjelmaa juontava missi Piritta Hagman erosi äskettäin jääkiekkoilija Niklas Hagmanista. Kolmen lapsen äiti on ottanut vierelleen uutta ja karvaista seuraa. Hän esitteli perheenjäsenen kuvan sosiaalisessa mediassa.

Piritta Hagman on pienen parsonrusselinterrierin iloinen omistaja. Kolmen lapsen äiti esitteli koiranpentua Instagramissa, mutta perhe saa pikku-ukon kotiinsa vasta muutaman viikon kuluttua sen saavutettua luovutusiän. Perheessä koiraa tulee hoitamaan Pirittan lisäksi hänen Lukas, Lila ja Eliana -nimiset lapset.

Parsonrusselinterrieri sopii varmasti hyvin Piritta Hagmanin energiseen elämäntyyliin. Rotu tunnetaan sen aktiivisesta luonteesta, joten se sopii monipuolisesti erilaisiin harrastuksiin. Piritta Hagman kuvailee uutta koiranpentua hurmaavaksi ja kiltiksi.