Salkkarit-tähti Tero Tiittanen paljasti: ”Olin gootti”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Salatut elämät -televisio-ohjelmassa Sergei Kuulaa esittänyt 40-vuotias Tero Tiittanen on paljastanut, että mies on elänyt nuoruutensa goottialakulttuurin kannattajana. Mies juhlisti hiljattain vietettyä goottipäivää meikkaamalla silmänsä kajalilla.

Näyttelijänä ja mallina tunnettu Tero Tiittanen on tuttu etenkin hänen Sergei Kuulan roolistaan saippuasarjassa Salatut elämät. Tiittasen hahmo poistui sarjasta viime vuonna hänen autonsa räjähdettyä maantiellä. Tiittanen paljastaa, että hänen menneisyydestään löytyy roimasti kauhu- ja kuolemaromantiikkaa, sillä hän on ollut aikoinaan pesunkestävä gootti, ripauksella postpunkia.

– Laitan tän eilisen maailman goottipäivän kunniaks(kuulemma semmonen on).Olin joskus nuorempana sellanen goottipostpunk-henkinen jannu, Tiittanen kirjoittaa.

Miehen musiikkimakuun ovat kuuluneet muun muassa The Curen, Joy Divisionin, Type O negativen ja Siouxien tuotano. Nykyisin Tiittanen kuvailee tyylinsä ja elämänsä olevan huomattavasti tylsempää, vaikka hän edelleen ihailee omaa tyyliään ylpeydellä kantavia alakulttuurin edustajia.

https://www.instagram.com/p/BjIlrsujGdD/?utm_source=ig_embed