Salkkarit-tähti Tero Tiittanen paljasti: ”Olin gootti”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Salatut elämät -televisio-ohjelmassa Sergei Kuulaa esittänyt 40-vuotias Tero Tiittanen on paljastanut, että mies on elänyt nuoruutensa goottialakulttuurin kannattajana. Mies juhlisti hiljattain vietettyä goottipäivää meikkaamalla silmänsä kajalilla.

Näyttelijänä ja mallina tunnettu Tero Tiittanen on tuttu etenkin hänen Sergei Kuulan roolistaan saippuasarjassa Salatut elämät. Tiittasen hahmo poistui sarjasta viime vuonna hänen autonsa räjähdettyä maantiellä. Tiittanen paljastaa, että hänen menneisyydestään löytyy roimasti kauhu- ja kuolemaromantiikkaa, sillä hän on ollut aikoinaan pesunkestävä gootti, ripauksella postpunkia.

– Laitan tän eilisen maailman goottipäivän kunniaks(kuulemma semmonen on).Olin joskus nuorempana sellanen goottipostpunk-henkinen jannu, Tiittanen kirjoittaa.

Miehen musiikkimakuun ovat kuuluneet muun muassa The Curen, Joy Divisionin, Type O negativen ja Siouxien tuotano. Nykyisin Tiittanen kuvailee tyylinsä ja elämänsä olevan huomattavasti tylsempää, vaikka hän edelleen ihailee omaa tyyliään ylpeydellä kantavia alakulttuurin edustajia.

Laitan tän eilisen maailman goottipäivän kunniaks(kuulemma semmonen on).Olin joskus nuorempana sellanen goottipostpunk-henkinen jannu. Varjo, Musta Paraati, The Cure, Joy Division, Type O Negative ja Siouxsie and the banshees soi mm. Teron korvissa. Tätä kuvaa varten en viittiny värjätä tukkaa mustaks, eikä ehkä enää olis se oma juttu muutenkaan, olenhan tylsä liukuhihna-aikuinen. Ainut kapinanikin nykyään on kun kävelen päin punaisia, mutta minua alkaa heti hävettämään ja kävelen takaisin odottamaan vihreää. Heittäkää gootit high five, jos näätte minut kulkemassa kauluspaidassa smoothieni kanssa 🖤 When i was younger, i was gothic. Now i'm just boring. #gothic#postpunk#gootti#postpung#worldgothicday#punk#kajali#luomiväri#mascara#rock#man#actor

A post shared by Tero Tiittanen (@terotiittanen) on