Hanna Pakarinen synnytti esikoisensa – ihastuttava kuva someen: ”Elämäni miehet”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Idols-kilpailun voittaja Hanna Pakarinen synnytti äskettäin ensimmäisen lapsensa Jorvin sairaalassa. 36-vuotias nainen julkaisi sosiaalisessa mediassa onnellisen otoksen vauvastaan ja aviomiehestään Risto Niinikoskesta.

– Matkalla kotiin ja kohti aivan uutta elämää. Miun elämäni miehet. Koko perhe voi hienosti ja siitä iso kiitos kuuluu Jorvin sairaalan mielettömälle henkilökunnalle.

Lappeenrantalaislähtöinen laulaja Hanna Pakarinen on nykyisin aktiivinen tubettaja. Hän jäi keikkatauolle ja äitiyslomalle maaliskuun lopulla. Nyt syntynyt poikavauva on laulajan ensimmäinen lapsi. Hanna Pakarisen aviomies Risto Niinikoski on Kuusankoskelta kotoisin oleva muusikko, joka on soittanut Pakarisen taustabändin lisäksi muun muassa Vain elämää -ohjelmassa ja Egotrippi-yhtyeessä.