Isä vaihtoi taaperolle John C Reillyn kasvot – huvittava tilanne

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on voitu nähdä useita huvittavia videoita, joissa puhelimien kasvojenvaihtosovellusta on käytetty nokkelasti. Face Swap Live -sovelluksen avulla moni on vaihtanut kasvoja ystävänsä tai jopa lastensa kanssa, mikä on tuottanut huvittavia lopputuloksia.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa ääninäyttelijänä toimiva Joe Gaudet päätti vaihtaa pienelle tyttärelleen John C. Reillyn kasvot. Perheenisä kuvasi videolle miehen kasvoilla varustettua tytärtään, joka on tilanteesta hyvin hämillään.

Taapero katsoo isäänsä melko hämmentyneenä, kun hän alkaa imitoimaan John C. Reillyn puhetta. Tyttären mielestä imitointi ei näytä kuitenkaan kuulostavan lainkaan hauskalta, mutta isää tilanne näyttää ainakin huvittavan.