Kauniit ja rohkeat -tähti pidätetty – sammui kaatokännissä autoonsa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauniit ja rohkeat -televisio-ohjelmassa 21 vuotta Thoren Forresteria näytellyt Winsor Harmon on pidätetty jälleen. Mies oli löydetty sammuneena katumaasturinsa takapenkiltä Los Angelesin San Fernandon laaksosta.

Thorne Forresterina suomalaisillekin televisiokatsojille tutuksi tullut 54-vuotias Winsor Harmon on pidätetty julkijuopottelusta. TMZ-lehden mukaan työtön näyttelijä oli sammunut ajoneuvonsa takapenkille tyhjien oluttölkkien ympäröimänä. Hänen maastoautonsa renkaat olivat tyhjentyneet.

Poliisit totesivat miehen olleen liian päihtyneessä tilassa huolehtimaan itsestään ja toimittivat hänet käsiraudoissa putkaan. Kyseessä on jo toinen kerta muutaman kuukauden sisään, kun Harmon pidätetään autostaan päihtyneenä. Hänet erotettiin suositusta Kauniit ja rohkeat -sarjasta yllättäen viime vuonna.

#Beautiful #day in the #Bu

A post shared by WINSOR DEWEY HARMON III (@winsor_harmon) on

#Happy #Saturday #everyone #🤙🙏

A post shared by WINSOR DEWEY HARMON III (@winsor_harmon) on

#Roundtwo #Nationalheadshotday #Ford #calvinklein

A post shared by WINSOR DEWEY HARMON III (@winsor_harmon) on