Kim Kardashian: ”Lapset saavat leikkiä vain omassa huoneessaan!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmen lapsen äiti, sosiaalisen median kuningatar Kim Kardashian, on kertonut kasvatusmetodeistaan blogissaan. Kanye Westin kanssa hulppeassa kartanossa asuva kaunotar on paljastanut, että perheen lapset eivät saa leikkiä kotona vapaasti.

– Kotimme sisustustyyli on minimalistinen ja moderni, mutta lasten leikkihuone on paikka, jossa he saavat juosta vapaana. Siellä on kaikki kynät, maalit ja värit. Kun he saavat leikkiä siellä vapaasti, ei heille tule halua sotkea kodin valkoisia huonekaluja, Kim Kardashian paljastaa.

Kim Kardashianilla ja Kanye Westillä on kolme lasta, neljävuotias North, kaksivuotias Saint ja neljän kuukauden ikäinen Chicago. Pariskunta sai kuopuksensa sijaissynnyttäjän avulla, ja he alkoivat suunnittella pian uutta raskautta. Kim Kardashianin on kerrottu haaveilevan seuraavaksi kaksosista – samaa sijaissynnyttäjää hyödyntäen.