Voi hyvänen aika! Mama June on saanut reilusti kiloja takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin äiti June ”Mama June” Shannon sai oman televisio-ohjelman, jossa seurattiin naisen painonpudotusta ja elämäntapamuutosta. Nyt nainen on lihonut uudelleen.

Mama June onnistui laihduttamaan From Not to Hot -televisio-ohjelman ensimmäisen tuotantokauden aikana huikeat 140 kiloa. Sarjasta esitetään myös toinen tuotantokausi, joka osoittaa, että naisella on edelleen ongelmia pysyä tavoitepainossaan.

Mama Junen ystävä paljastaa ohjelmassa, että realitytähti on lihonut kokoon 12, vaikka oli aiemmin amerikkalaista kokoa 4, Too Fab uutisoi.

Kerroimme aiemmin, että Mama June aikoo osallistua missikilpailuihin. Mama June nousi taannoin kuuluisuuteen lapsimissinä olleen tyttärensä Honey Boo Boon kautta. Perheestä kertovaa realityohjelmaa on esitetty myös Suomessa.