Miesten treffirituaalit paljastettiin – uskomattoman moni omistaa onnenkalsarit!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Naiset panostavat usein ulkonäköönsä ja alusvaatteisiinsa ennen ensitreffejä. Myös miehillä on omat rituaalinsa ennen uuden naisen tapaamista. Osa herroista saattaa jopa olla dieetillä ennen ensimmäistä treffi-iltaa.

Treffipalvelu for2.co on selvittänyt miesten ensitreffeihin liittyviä tapoja ja toimia. Viisi prosenttia miehistä tunnustaa laihduttavansa ennen uuden tuttavuuden tapaamista, Femail First raportoi. Yleisimpiä rutiineja on ulkonäön huolittelu esimerkiksi parturikäynnin avulla.

Miehet ostavat usein uusia vaatteita ennen deittejä. Silti 60 prosenttia miehistä myöntää, että käyttää ensitreffeillä niin sanottuja onnenkalsareita. Mikäli heillä ei käy seksiflaksi ekoilla treffeillä, saattavat he kaivaa samaisen alushousuparin käyttöön kolmansia treffejä varten.