Vaimon terveys petti – miehen päätös saa huokaamaan ihastuksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni nuori aikuinen huomaa kysyvänsä päivittäin, onko aitoa rakkautta enää olemassa. Pinnallisen maailman keskellä on hyvä pysähtyä katsomaan videota, jossa todistetaan pariskunnan lupaus rakastaa toisiaan niin myötä- kuin vastamäessä.

Yli 45 vuotta naimisissa olleet teksasilaiset Andrew ja Theresa ovat kasvattaneet yhdessä kolme lasta. Valitettavasti Theresa sai taannoin kohtauksen, jonka takia nainen ei pystynyt enää laittamaan hiuksiaan. Theresa sai äitienpäivälahjaksi lahjakortin kampaamoon, mutta pettyi, kun ei pystynyt pitämään ulkonäköä enää samanlaisena, Babble uutisoi.

Andrew tarttui härkää sarvista ja lähti kampaamoon vaimonsa kanssa. Aluksi miehen tarkoituksena oli ostaa vaimolleen tuotteita, joiden avulla kampauksen laittaminen olisi helpompaa. Lopulta yksi The Foundry Salonin työntekijöistä tarjosi opastusta siihen, kuinka Theresan hiukset harjataan föönin avulla. Andrew opetteli taidon, jotta voi tehdä vaimolleen hänen haluamansa kampauksen kotona.

Naiset. Rakkautta on edelleen olemassa. Ottakaa kumppaniksi mies, joka on sinun elämäsi Andrew.

Proof that true love really exists… she can no longer style her hair herself and her husband insisted on learning how to do it for her step by step. From products, to the way you hold the brush and dryer…truly one of the best things I have been able to witness in my life. Brought tears to my eyes..what an amazing man and what a lucky woman. ❤️Bless them

Publiée par Raigen Kelley sur dimanche 20 mai 2018