Halle Berry rintavana seksikkäässä kuvassa – paljasti uuden elokuvaroolinsa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry hämmästyttää fanejaan näyttämällä vain vuosi vuodelta upeammalta. 51-vuotias tähti on todella sinut oman vartalonsa ja ulkonäkönsä kanssa eikä pelkääkään esitellä hänen luonnollisia avujaan myös muille.

Halle Berryn Instagram-tili on ollut todellinen hitti siitä lähtien kun hän perusti sen. Nainen on säväyttänyt kerta toisensa jälkeen yhä upeammilla kuvilla, joista uusimmassa nainen esittelee solakkaa vartaloaan mustassa mekossa.

Halle Berry poseeraa seksikkäästi näyttävässä mekossa, jonka halkio yltää yläreiteen saakka. Asun yläosa on kuin pitsinen alusvaatteeksi tarkoitettu body. Kuvan yhteydessä nainen paljasti faneilleen, että hän tulee näyttelemään Sofian roolia uudessa John Wick 3 -elokuvassa, joka valmistuu vuonna 2019.

I am Sofia 💋 #johnwick3 @rikerbrothers

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on