Shokki! Tanhupallo-tähti ei mukana seuraavassa Putouksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkiohjelma Putous esitteli edellisellä kaudella näyttelijä Kiti Kokkosen, jonka sketsihahmo Tanhupallo villitsi niin aikuiset kuin lapsetkin. Ohjelman katsojat ovat luonnollisesti toivoneet, että Kokkonen nähtäisiin myös seuraavalla kaudella.

Nyt Putous-ohjelma on kuitenkin paljastanut fanien suruksi, ettei Kiti Kokkonen ei ole mukana Putous-ohjelman seuraavalla tuotantokaudella ensi syksynä. Syynä ovat muut kiireet.

– Harmittaa tosi paljon. Olisin todella mielelläni ollut mukana, mutta oman teatterin, Suomen Komediateatterin Maailmanlopun revyy oli sovittuna syksylle jo aiemmin. Esitykset menisivät suorien Putous-lähetysten kanssa päällekkäin, Kokkonen kertoo Putouksen verkkosivuilla.