Mitä ihmettä? Jenna Dewan sai Janet Jacksonilta laatikollisen dildoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssija ja näyttelijä Jenna Dewan on ollut uutisotsikoissa viime aikoina lähinnä sen vuoksi, että hän ja Channing Tatum ilmoittivat huhtikuussa hakeneensa avioeroa. Nyt nainen kävi Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa kertomassa hänen viimeiset kuulumisensa.

Jenna Dewan kertoi haastattelun aikana ajasta, jolloin hän toimi Janet Jacksonin taustatanssijana. 37-vuotias Dewan kertoi olleensa siihen aikaan 19-vuotias ja todella naiivi nuori nainen, minkä vuoksi Janet Jacksonin ystävänpäivälahja oli saanut naisen todella hämmentyneeksi.

Janet Jackson oli kiertueella antanut kaikille taustatanssijoilleen ystävänpäivälahjaksi mielihyvälaatikot. Laatikot olivat olleet pullollaan erilaisia seksileluja ja dildoja, jotka olivat saaneet nuoren Dewanin täysin hämilleen lahjasta.