Ruotsin miljonääriäiti Gunilla Persson laihduttaa – nähdään Ruotsin TV4-kanavalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsin miljonääriäidit televisio-ohjelmasta suomalaisille tutuksi tullut realitypersoona Gunilla Persson esittelee mielellään ylellistä elämäntyyliään sosiaalisessa mediassa. Nyt nainen on paljastanut osallistuvansa ruotsalaiseen Suurin pudottaja -ohjelmaan.

Yhdysvaltojen Los Angelesissa asuva Gunilla Persson nähdään ensi syksynä ruotsalaisen TV4-kanavan julkkiksille tarkoitetussa Suurin pudottaja VIP -ohjelmassa. Persson on hehkuttanut painonpudotusohjelmaan osallistumista muun muassa Instagramissa. 59-vuotias Gunilla Persson on entinen malli, joten hän on kertonut olevansa iloinen päästessään mukaan ohjelmaan.

Persson pidätettiin äskettäin Floridan Palm Beachilla aurinkolasivarkaudesta. Nainen oli anastanut 465 euron arvoiset Chanelin aurinkolasit, ja jäi teostaan kiinni valvontakameramateriaalin avulla. Hänen lakimiehensä on vakuuttanut tapausta erehdykseksi. Persson julkaisi myöhemmin kuvia luksuskoruliike Tiffany & Co. -liikkeessä vierailemisestaan.