Rintava Cardi B tuskailee: ”Tissini vain kasvavat kasvamistaan!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen räppäri Cardi B odottaa tällä hetkellä esikoistaan. Nainen on paljastanut tulevan lapsen olevan tyttö. Hän kertoo raskauden muuttaneen etenkin naisen ulkonäköä muhkeammaksi.

Räppäri Offsetin kanssa ensimmäistä lastaan odottava 25-vuotias Cardi B on kertonut Instagramissa julkaistulla videolla, että hänen rintansa kasvavat koko ajan suuremmiksi raskauden edetessä. Naisen mukaan hänen rintansa ovat kuin uudet, ja hänen on lähdettävä pian ostamaan uusia rintaliivejä Victoria’s Secretiltä.

Nainen kertoo raskausajan vaikuttaneen positiivisesti hänen hiustensa ja ihonsa hyvinvointiin. Cardi B joutui lopettamaan keikkailun noin kuukausi sitten, koska raskaus esti esiintymisen. Hänen laskettu aikansa on heinäkuun alussa.

BLESSED AND GIFTED 💪🏾💪🏾Invasionof privacy

A post shared by Cardi B Official IG (@iamcardib) on