Popkaunotar ei ikäänny lainkaan – intiimit rantakuvat NBA-tähden kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Gabrielle Union on luonut kotimaassaan uraa elokuvissa ja televisiossa jo 1990-luvulta lähtien. Hän nousi suuren yleisön tietoisuuteen cheerleader-roolistaan Kirsten Dunstin tähdittämässä Anna palaa -elokuvassa. Viime vuosina hän ei ole usein paistatellut julkisuudessa.

Eilen Union kuvattiin kuitenkin pitkästä aikaa paparazzikuviin, kun hänet nähtiin viettämässä aurinkolomaa Euroopassa yhdessä NBA-koripallotähti Dwayne Waden kanssa. Aviopari lekottelee parhaillaan Etelä-Ranskan Antibesissa sijaitsevassa luksushotellissa, jossa on viime viikkoina nähty lukemattomia muitakin julkkistähtiä.

45-vuotias Gabrielle Union tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Vuonna 1993 näyttelijäuransa aloittaneen tähden tunnetuimpia rooleja ovat Bad Boys II -elokuva sekä The Honeymooners, Ruma Betty ja City of Angels -televisiosarjat. Gabrielle oli viiden vuoden ajan naimisissa NFL-tähti Chris Howardin kanssa. Sittemmin hän avioitui Miami Heat -tähtipelaaja Dwayne Waden kanssa.

All Over Press
All Over Press
All Over Press
All Over Press