Michele Murphy-Kaulanen: ”Säälin muita haukkuvia ihmisiä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauppiaanrouvana tunnetuksi tullut Michele Murphy-Kaulanen sai äskettäin runsaasti palautetta ulkonäkömuutoksensa takia. Ihmiset olivat arvostelleet naisen uutta hiustyyliä kovasanaisesti. Itsevarma perheenäiti ei antanut ikävien kommenttien hetkauttaa häntä suuntaan tai toiseen – päinvastoin – hän päätti lisätä vettä myllyyn.

Minttuna tunnettu Sampo Kaulasen vaimo kertoo blogissaan, että säälii muita arvostelevia ihmisiä. Hän kertoo käyneensä äskettäin Amsterdamissa lomamatkalla nakukylpylässä rentoutumassa. Nainen kehuu kylpylävierailun rentouttaneen koko kehoa ja mieltä. Samalla hän haluaa muistuttaa, että nakukylpylöissä kehopositiivisuus saa ihan uuden merkityksen. Kaikki hyväksytään.

– Me ollaan molemmat hyvin sinut itsemme kanssa. Joten ne kommentit ”turvonneisuudesta” tai ”laihduttakaa”, niin ei oikeastaan kolahda millään lailla. Lähinnä säälin ihmisiä joilla on tarve toisia haukkua. Ihmettelen myös suuresti mielenkiintoa, koska minähän tässä kehossa talsin, ei kukaan muu, Michele Murphy-Kaulanen kirjoittaa blogissaan.