Temptation Islandin Minna viimeisestä iltanuotiosta: ”Meille ei jätetty aikaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tämän vuoden Temptation Island -tuotantokaudella olivat mukana myös tamperelaiset Sammy ja Minna, joiden osallistuminen kuvauksiin oli vaiherikasta ja värikästä. Nyt Minna kirjoittaa blogissaan kokemuksistaan.

Minna kertoo olleensa huolissaan poikaystävänsä alkoholin käytöstä ja siitä mitä tapahtuisi, jos hän ei haluaisi enää jatkaa yhdessä. Hän oli nimittäin tehnyt päätöksen, että hän ei enää jatkaisi seurustelua.

– Lähdin saarelle, jotta näkisin touhumme jonkun toisen silmin ja oppisin näkemään tilanteet myös Sammyn kannalta. Minulle empatia on ollut vieras käsite, mutta nyt kun olen katsonut jaksoja telkkarista, olen oppinut että minun subjektiivinen kokemukseni ei aina ole koko totuus. Vika voi olla myös minussa, Minna pohtii.

– Meidän viimeinen iltanuotio oli yllättävän lyhyt, eikä Sami jättänyt meille aikaa ratkoa kaikkia syitämme riidellä iltanuotiopenkillä. Jatkoimme seuraavat kolme päivää hotellilla näkemyserojemme puimista, jonka jälkeen vasta ymmärsimme toisen saaren tapahtumat ja toistemme kokemukset. Jos Sammy haluaa antaa kaiken minun örvellyksen anteeksi, niin hänen täytyy rakastaa minua korvaamattoman paljon.

Minna paljastaa, että hän ja Sammy ovat edelleen yhdessä. Lopuksi hän pyytää vielä anteeksi Sammyltä.