Bella Thorne esitteli pikkuhousujaan: ”Olen söpö”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. Taannoin 20-vuotias Thorne tuli julkisesti kaapista ja kertoi olevansa biseksuaali.

Bella Thornen fanit ovat tottuneet siihen, että nainen hemmottelee heitä tasaisin väliajoin todella näyttävillä ja seksikkäillä kuvilla. Tällä kerralla nuori tähti esitteli kameralle pikkuhousujaan, joissa luki suloinen teksti.

Bella Thorne julkaisi hänen 17,5, miljoonan faninsa iloksi kolme kuvaa, joissa hän esitteli tyttömäistä paitaa ja punaisia pikkuhousujaan. Sekä paidassa että alushousuissa luki sama teksti: ”I’m cute”, ja nainen näyttääkin tunteneensa itsensä hyvin söpöksi kotoinen asu yllään.

Link in da bio 😍

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

IM SO FUCKING CUTE 😍😍😍😍

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Feeling all pink inside

A post shared by BELLA (@bellathorne) on