Jennifer Lopezin rintavako varasti huomion – upea asu gaalaillassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jennifer Lopez on suvereeni esiintyjä ja yksi rohkeimmin konserteissaan pukeutuvista laulajista. Äskettäin Lopez säväytti upealla asullaan sunnuntaina Las Vegasissa, kun hän osallistui musiikkialan 2018 Billboard Music Awards -gaalaan, mutta nyt hän pani vielä sitäkin paremmaksi.

Lopez osallistui äskettäin New Yorkissa järjestettyyn 2018 TIME 100 Gala -tapahtumaan. Lincoln Centerin Jazz-ravintolan punaiselle matolle latinokaunotar asteli ylväästi iltapuvussa, jonka kaula-aukko varmisti miesten huomion.

Jennifer Lopez toimii tällä hetkellä yhdessä Derek Houghin ja Ne-Yon kanssa tuomareina NBC-kanavan esittämässä World of Dance -nimisessä televisio-ohjelmassa, jossa etsitään parasta tanssijaa. Ohjelman ensimmäinen tuotantokausi oli niin suosittu, että nyt kilpailusta tehtiin toinen tuotantokausi.

Splash
Splash
Splash
Splash