Meghan Markle oli kuvankaunis jo teinityttönä – vieraili silloin Buckinghamin palatsilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Prinssi Harryn kanssa äskettäin avioitunut yhdysvaltalainen näyttelijätär Meghan Markle on nykyisin miljoonien ihailema roolimalli, mutta hän oli kuvankaunis jo teinityttönä. Nyt julkisuuteen on päätynyt valokuvia hänestä teini-ikäisenä, jolloin hän vieraili muun muassa Euroopassa.

Kuvat paljastavat, että Meghan vieraili Lontoon visiitillään Buckinghamin palatsin edustalla, jossa eräs kuvista on ikuistettu. Tuskin hän olisi voinut tuolloin uskoa, että tulisi olemaan vielä jonain päivänä osa Britannian kuninkaallista perhettä ja että hänen tuleva aviomiehensä oli mahdollisesti samaan aikaan palatsin sisäpuolella. Lontoon kuva on ikuistettu kesällä 1996.

Splash
Splash
Splash
Splash