Temptation Islandin Eveliina upeissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island -ohjelman suomalaisessa versiossa saatiin kevään aikana jännittää Bile-Danin ja Eveliinan suhteen tulevaisuutta, kun he ottivat molemmat jo toistamiseen osaa suosittuun realityohjelmaan. Pariskunta selvisi koettelemuksesta ja on edelleen yhdessä.

Nyt Eveliina nähdään poseeraamassa upeissa kuvissa muun muassa Kyproksen Ayia Napassa ja Thaimaan Phi Phi -saarilla.

– Mitkään sanat ei riitä kuvaamaan, kuinka paljon mä Dania rakastan. Ei oo yhtään tunnetta, mitä en ois Danin kanssa ollessa tuntenut. Ei oo yhen yhtään salaisuutta, mitä en ois Danille jakanut. Ei oo ainuttakaan päivää, milloin oisin edes harkinnut tai tulisin harkitsemaan meidän eroa – edes niissä vastoinkäymisissä, Eveliina kirjoitti taannoin Instagramissa.

I love you to the moon and back!❤️

A post shared by Eveliina Uosukainen (@roosaeveliinaa) on

Voisin viettää kaikki päivät tällai!😎

A post shared by Eveliina Uosukainen (@roosaeveliinaa) on

Viikonloppuna ois @matkatravelfair eli syy buukata jo seuraava matka asap!😻

A post shared by Eveliina Uosukainen (@roosaeveliinaa) on

💙💚❤️🧡💜💛

A post shared by Eveliina Uosukainen (@roosaeveliinaa) on