Sydänleikkauksesta toipuva Arnold Schwarzenegger jo kuntosalilla – näytti palan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kehonrakentajana, näyttelijänä ja poliitikkona tunnetuksi tullut 70-vuotias Arnold Schwarzenegger koki kauhunhetkiä maaliskuussa, kun hänen avosydänleikkauksessaan ilmeni vakavia komplikaatioita. Nyt mies on tehnyt näyttävän paluun kuntosalille.

– Paluuni jatkuu. Harjoittelen päivittäin ja teen toistoja, toistoja, toistoja. Teidän tukenne on kannustanut minua, joten olen todella kiitollinen jokaiselle ja teille kaikille, ”kuvernaattori” somettaa.

Fanit odottavat edelleen vahvistusta sille, tähdittääkö Arnold Schwarzenegger tulevan The Expendables -elokuvan neljättä osaa tutussa Tench Mauserin roolissa. Itävallasta kotoisin oleva Schwarzenegger nousi kuuluisuuteen voitettuaan lukuisia kehonrakennuksen kansainvälisiä kilpailuja 70-luvulla. Sittemmin hän siirtyi toimintaelokuvien tähdeksi ja myöhemmin Kalifornian kuvernööriksi.